Overgewicht en obesitas


Lees meer

Diabetes

Lees meer

Hartvriendelijke voeding

Lees meer

Emotie-eten

Lees meer

Overgewicht en obesitas

 

Wens je te vermageren met het proteïnedieet van Ligna Pharma: De Ligna Pharma dieet- en voedingsprogramma's onder medische opvolging: Je begeleider werkt voor jouw persoonlijke doelstellingen een plan op maat uit. Door regelmatig contact met je begeleider, voel je je gesteund en blijf je gemotiveerd. Geen afbouw van spier- en orgaanweefsel. Geen tekorten aan essentiële beschermende hulpstoffen als mineralen, vitaminen, etc. Bij afslanken zorgt de uitgekiende samenstelling van de Ligna Pharma producten voor de verbranding van je vetreserves, zonder afbouw van spier- en orgaanweefsel! Je basaal metabolisme blijft op peil en het jo-jo effect wordt vermeden. Onze producten zorgen voor een stabielere bloedsuikerspiegel, en voor een verlaging van de trigliceryden en cholesterol in het bloed. Al onze producten zijn niet alleen qua samenstelling en functionaliteit, maar ook qua smaak uitgebreid getest en zijn bovendien lekker te integreren in een gezonde en gevarieerde voeding.

 

 

Diabetes

Hartvriendelijke voeding

Een voeding waarbij het des te belangrijker is om naar de vetsamenstelling te kijken is een hartvriendelijke voeding. Welke smeer- en bereidingsvetten mag je nog gebruiken?

Moet je ook op andere voedingsmiddelen letten zoals sterk bewerkte voedingsmiddelen, mag dat nog? En wat met kokosvet? Sociale media, kookprogramma’s op tv en artikels in tijdschriften, vaak vind je informatie in overvloed. Jammer genoeg kom je ook informatie en adviezen tegen die je best niet zomaar volgt. Je ziet de bomen door het bos niet meer? Ik help je weer op pad.

Heeft je huisarts je aangeraden om minder zout te gaan eten? Heb je misschien chronische nierinsufficiëntie en zit je in een zorgtraject? Ik help je graag verder met het geven van adviezen op jouw maat.

In de praktijk zijn er ook verschillende voedingsmiddelen te koop die helpen je cholesterolgehalte onder controle te houden.

Emotie-eten